Loading…

Preko 40000 m2 poslovnog prostora

Sertifikovani proizvodni procesi

Tradicija koja garantuje kvalitet

  • 0
  • 1
  • 2

Proizvodni proces

 

Tamo gde je sigurnost mera svega, tamo se stiže samo na taj način. Više pomerenih kontrolnih krugova sigurnosti, skladno postavljenih oko tehnoloških i proizvodnih procesa toplog kovanja, termičke i mašinske obrade, obrade deformisanja, montiranja, lakiranja i ispitivanja, koji, propisanim sredstvima, obimom i ritmovima, više puta proveravaju iste karakteristike sigurnosnih delova, eliminišu pojavu slučajnosti. U višestrukom i svakodnevnom 100% kontrolisanju delova, njihovih karakteristika i proizvodnih procesa u kojima se formiraju vitalni koreni sigurnosti, primenjena je savremena elektronska i automatizovana kontrolna oprema visoke preciznosti, čija se ispravnost neprekidno proverava. Kontstruktivna rešenja proveravaju se kombinacijama putnih ispitivanja na vozilima i funkcionalnih ispitivanja u laboratoriji na specijalno izrađenim probnim stolovima, na kojima se simuliraju čitavi spektri različitih opterećenja i uslova eksploatacije. Po pravilu, opterećenja pri ovim testovima su znatno stroža nego u praksi. To je sistem koji omogućava iznalaženje sigurnih konstruktivnih i tehnoloških rešenja za najstrože eksploatacione uslove.

 

Metalac FAD osposobljen je za proizvodnju svih elemenata koji ulaze u sastav gotovih proizvoda. Zaokružen proces proizvodnje podeljen je u više proizvodnih celina:

  • Proces
    prijema materijala
  • Proces
    izrade alata, uređaja
    i pomoćnog pribora
  • Proces sečenja,
    toplog kovanja,
    presovanja
    i termičke obrade

 

  • Proces
    mašinske obrade
  • Proces finalizacije
    površinskom zaštitom

SERTIFIKOVANA PROIZVODNJA

Kvalitet FAD-ovih proizvoda potvrđuju sertifikati IATF 16949:2016 i ISO 9001:2015. Zahvaljujući tradiciji dugoj više od pola veka i strogoj kontroli kvaliteta u procesu proizvodnje, prepoznatljiv kvalitet FAD-ovih proizvoda garantuje sigurnost korisnika motornih vozila. Milioni naših proizvoda su svuda oko vas, a pečat vaše sigurnosti nosimo sa ponosom već 55 godina.

 

qa logo en

 

p0001 IQNet jpeg